Reisvoorwaarden

Reisvoorwaarden

Dolphin-air hanteert de volgende reisvoorwaarden:

  • Het aanmelden van de dolfijnenreis geschiedt d.m.v. het invullen en opsturen van het inschrijfformulier met de daarbij behorende documenten (kopie geldig paspoort, verplichte reis- en annuleringsverzekering en de gezondheidsverklaring).
  • De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het bij zich hebben van de benodigde documenten zoals een aan alle geldigheidsvereisten voldoend paspoort, een visum (aan te schaffen in Egypte), medisch paspoort, vliegtickets etc.
  • Er dient een aanbetaling van € 300,= te worden voldaan. Het restant van de reissom € 1400,= dient uiterlijk 2 maanden voor de dan van vertrek betaald te zijn aan Dolphin-air. Indien een aanmelding binnen 2 maanden voor de dag van vertrek plaats vindt, dient de gehele reissom van € 1700,= per direct te worden betaald.
  • De deelnemer dient fysiek en geestelijk in goede conditie te zijn, alsmede te kunnen zwemmen en snorkelen.

Annuleringsvoorwaarden

Een annulering dien je schriftelijk of per mail te melden. Je ontvangt dan een bevestiging van je annulering per mail.
Dolphin-air is niet verantwoordelijk voor het feit dat een deelnemer zijn of haar reis annuleert, om welke reden dan ook. Er vindt dan ook geen restitutie plaats van zowel de aanbetaling als de betaling van je reis bij Dolphin-air. Bij een geldige reden om je reis te annuleren, dien je de kosten van je reis terug te vorderen bij je annuleringsverzekering.

Dolphin-air heeft de mogelijkheid om de reis te annuleren wanneer:

  • Het minimum aantal deelnemers voor een dolfijnenreis niet gehaald wordt.
  • Het niet verkrijgen van de benodigde vliegtickets.
  • Onvoorziene omstandigheden door derden (negatief reisadvies/onrusten).

Dolphin-air verplicht zich dit zo snel mogelijk aan de deelnemers mede te delen. Je krijgt dan de volledige reissom terug.

Dolphin-air behoudt zich het recht om bij uitval door ziekte of anderszins van de oorspronkelijke reisleider, een andere reisleider in te zetten voor de reis. Een wijziging van reisleiding is geen geldige reden tot kosteloze annulering door een deelnemer.