Dolfijnen reis

Reisschema

Dag 1:

Gezamenlijk vertrek vanaf het vliegveld naar Marsa Alam. Per busje rijden we naar de haven waar de boot ligt (ca. 2 ½ uur rijden). Daar aangekomen heb je de tijd om te acclimatiseren en je cabine in te richten en staat er voor ons een heerlijke warme maaltijd klaar.

Dag 2:

Na het ontbijt vertrekt de boot naar het dolfijnengebied (ca. 2½ uur varen). Als we geluk hebben verwelkomen de dolfijnen ons en kunnen we ’s middags zwemmen met de dolfijnen.

Dag 3-6:

Wanneer tijdens deze dagen de dolfijnen er zijn, dan zwemmen we met de dolfijnen. Tevens heb je de gelegenheid om te snorkelen bij het prachtige rif waar je kan genieten van het koraal en de kleurrijke soorten vissen. Over de hele dag verdeeld, maakt de chef-kok 3x per dag een heerlijke maaltijd voor ons klaar.

Dag 7:

Wanneer er in de ochtend dolfijnen zijn, kan je voor de laatste keer nog genieten van het zwemmen met de dolfijnen. Daarna wacht er nog een heerlijke warme maaltijd op ons, waarna we daarna terugvaren naar de haven waar we de laatste nacht verblijven.

Dag 8:

Na het ontbijt vertrekken we per busje naar vliegveld Marsa Alam, waar we vervolgens terugvliegen naar huis.