Dolfijnen reis

Reisschema

Dag 1:

Gezamenlijk vertrek vanaf vliegveld Schiphol of Brussel naar Marsa Alam. Daarna rijden we per busje naar de haven in Hamata waar onze boot ligt ( 2 ½ uur rijden). Bij aankomst op de boot, heb je de tijd om te acclimatiseren en je cabine in te richten en staat er voor ons een heerlijke warme maaltijd voor ons klaar.

Dag 2:

Na het ontbijt vertrekt de boot naar het dolfijnen-gebied,  Sataya Reef (2½ uur varen). Als we geluk hebben verwelkomen de dolfijnen ons en mogen we gelijk zwemmen met de dolfijnen.

Dag 3-6:

Wanneer tijdens deze dagen de dolfijnen er zijn, dan zwemmen we zo vaak mogelijk met de dolfijnen. Tevens heb je de gelegenheid om te snorkelen bij het prachtige rif, waar je kan genieten van het koraal en de kleurrijke soorten vissen. Over de hele dag verdeeld, maakt de chef-kok 3x per dag een heerlijke maaltijd voor ons klaar.

Dag 7:

Wanneer er in de ochtend dolfijnen zijn, kun je voor de laatste keer nog genieten van het zwemmen met de dolfijnen. Daarna wacht er nog een heerlijke warme maaltijd op ons, waarna we terugvaren naar de haven van Hamata waar we de laatste nacht verblijven.

Dag 8:

Na het ontbijt vertrekken we per busje naar vliegveld van Marsa Alam, waar we vervolgens terugvliegen naar huis.